Parafínový olej medicinální

Parafínový olej medicinální - minerální olej, white mineral oil

Upozornění: Přírodní rostlinné oleje jsou po staletí používány jako tradiční suroviny a přísady pro formulaci různých směsí, napouštědel a nátěrů na ochranu dřeva a dřevěných výrobků. Vůči olejovým lazurám, nátěrům a barvám vytvářejí přírodní alternativu a doplněk. Zvýrazňují krásu a kresbu dřeva. Jsou určeny především pro profesionály v oboru povrchových úprav dřeva.

  • Medicinální bílý olej (minerální olej, parafinový olej) je jedním z produktů vznikajících při frakční destilaci ropy.
  • Medicinální olej je často přísadou v pleťových mlécích a krémech, v masážních a koupelových olejích.
  • Parafínový olej medicinální nevyvolává žádné alergické reakce, nežloutne a nežlukne.
  • Nevysychavý olej, který je čirý bezbarvý.
  • Vhodný k ošetření světlého dřeva.
  • Zvýrazňuje kresbu dřeva.
  • Parafínový olej je vhodný pro ošetření dřeva v saunách.
  • Vydatnost: cca 5 až 10 m² z litru oleje
  • Velikost balení: 1 lt, 5 lt, 10 lt
3 položek celkem

Cena

130975
1130975

Značky

velikost balení?

Položek k zobrazení: 3
Parafinový olej 1l
108 Kč bez DPH
130,68 Kč / ks

Parafínový (minerální) olej medicinální se často používá v kosmetice jako jeden ze základních olejů. Je přísadou v pleťových mlécích a krémech, v masážních a koupelových olejích. Nevyvolává žádné alergické reakce. Je stálý, neoxiduje a nežlukne. Parafinový olej lze použít také k ošetření dřeva v saunách nebo jako přísada do olejových maleb.

OLE PAR 1000
Parafinový olej 5l
424 Kč bez DPH
513,04 Kč / ks

Parafínový (minerální) olej medicinální se často používá v kosmetice jako jeden ze základních olejů. Je přísadou v pleťových mlécích a krémech, v masážních a koupelových olejích. Nevyvolává žádné alergické reakce. Je stálý, neoxiduje a nežlukne. Parafinový olej lze použít také k ošetření dřeva v saunách nebo jako přísada do olejových maleb.

OLE PAR 5000
Parafinový olej 10l
805 Kč bez DPH
974,05 Kč / ks

Parafínový (minerální) olej medicinální se často používá v kosmetice jako jeden ze základních olejů. Je přísadou v pleťových mlécích a krémech, v masážních a koupelových olejích. Nevyvolává žádné alergické reakce. Je stálý, neoxiduje a nežlukne. Parafinový olej lze použít také k ošetření dřeva v saunách nebo jako přísada do olejových maleb.

OLE PAR 10000
95% zboží skladem
95% zboží skladem
v Ostravě - Hrabové připravené k nákupu - vyzvednutí v prodejně Po - Pá 8:00 - 16:00
Dárky k vybraným produktům
Dárky k vybraným produktům
získáte zdarma velmi kvalitní pracovní pomůcky štětce, válečky značky ANZA